torsdag 3 september 2009

Hundkurs

Hellu..

Dagen i dag har gått sin gilla gång... Alla tre töserna har varit hemma för dom har varit hängiga till mans...
Tinia med sin förkylning, Agnes allmänt hängig och Ronja hade fortfarande inte återhämtat sig efter sin febertopp igår kväll.. Undra vad de va??:S Jaja under dagen piggnade dom till ganska bra men Agnes o Ronja e juu ändå lediga i morgon får se om Tinia oxå stannar hemma de beror lite på hur mycket hon hostar i natt..

På förmiddagen kom Marie & Altea på lite fika, stod och gjorde en smarrig äpplepaj men vad händer jo Marika tappar den upp och ner pecis när jag plockar ut den ur spisen........ Hur f-n fick de till???? Frågade Marie om jag skulle göra en ny men de tyckte hon inte så de blev lite små kakor ifrån skafferiet och skorporna som vi fick i goodiebagen ifrån loppet.:P
Så efter lite fika o massa skit snack så körde dom inte till Hörby för o palla tomater hos Maries föräldrar för dom e inte hemma.. Vadå avis.... Nä då inte alls..;)

Nå ja precis inan Marie kör så dyker Lizette upp så då blev de att jag fick göra en äpplepaj till i alla fall för de hade jag ju lovat.:P Sjukt gott va de för denna tappade jag inte upp och ner..;)

Nu ikväll har jag o mamma varit på teorin för hundkursen vi ska gå.. Eller mamma ska gå grundkurs med Inka och jag ska gå valpkurs med Pink, så de va samma teori.
Jätte intressant var det och det ska bli toppen kul! Jag längtar verkligen till måndag kl 17.:D
Sen var super gulliga mamma så snäll så hon körde mig hem, så hon stannade en lite stund och beställde lite jultidningar av Tinia så hon kommer bli super glad i morgon när hon ser att mormor beställt.:)

Men nu kallar sängen!!
Ha de godis gott folk!
puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar